Palvelut

Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudosten hoitomuoto. Hierontaa käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen ja lihasten huoltamiseen. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Kuiva- ja liukukuppaus

Kuivakuppausta voidaan tehdä usealla eri tavalla riippuen asikkaasta ja vaivasta.Hoitoa voidaan tehdä staattisena,liukuvana,passiivisen tai aktiivisen liikkeen kanssa silikonisilla tai muovisilla kupeilla.Kuivakuppausta voidaan käyttää käytännössä samoihin alueisiin,joita voidaan hieroa.Kuppaamalla saadaan voimakkaasti tehostettua kehon neste- ja verenkiertoa ja lievitettyä kehon jännitystiloja.

Purentalihasten hieronta

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja leuan alueen särkyä. Hampaiden narskuttelu ja purentalihasten jännittäminen ovat yleisimmät syyt pään ja leuan alueen säryille.

Yöllinen narskuttelu ja purentalihasten jännittäminen päivällä voivat aiheuttaa esimerkiksi pään ja leuan alueen kipuilua, päänsärkyä, huimausta, migreeniä, korvakipua ja hartioiden jäykkyyttä. Purentalihashieronnassa käsitellään rintalihasten yläosa, niska, kaula, pään ja kasvojen lihakset sekä purentalihakset (myös suun sisäpuolelta), jolloin narskuttelun ja jännittämisen aiheuttamat vaivat lievittyvät.

TE3 liikkuvuusmittaus

TE3-liikkuvuusanalyysi on uusi, yksinkertainen ja nopea tapa mitata kehon liikkuvuutta datan avulla. Analyysi koostuu standardoidusta 13 liikkeen testipatteristosta, jonka avulla käydään läpi kehon kaikki osa-alueet. TE3-liikkuvuusanalyysi muodostaa kokonaisvaltaisen analyysin kehon nykytilasta. Lopussa analyysi kartoittaa muun muassa puolierot ja vertaa liikelaajuuksia tavoitearvoihin.Nivelten ja lihasten liikkuvuuden puute,yliliikkuvuus ja puolierot kasvattavat mm. riskiä loukkaantumisille ja kiputiloille sekä laskevat kehon suorituskykyä.


Huippukylmähoito

Huippukylmähoito auttaa todella moniin vaivoihin, mm. - Niska- ja hartiaseudun vaivat - Lihasvaivat (venähdys, revähdys, tulehdus ja palautuminen) - Nivel- ja jännevaivat - Iskias - Reumaperäiset vaivat - Jänne tulehdukset - Välilevyn pullistuma - Kiertäjänkalvosin ongelmiin - Tennis- ja golfkyynärpää vaivat - Jäätynyt olkapää - Migreeni - Psoriasis - Leikkauksen jälkihoito - Mustelmiin - jne...

Rasvaprosentin mittaus

Ihopoimumittauksessa eli niin sanotussa pihtimittauksessa keho jaetaan rasvaan ja rasvattomaan massaan mittaamalla ihopoimujen paksuus 7 eri kohdasta. Ihopoimumittaus sopii parhaiten aktiiviselle kuntoilijalle tai urheilijalle pitkäaikaiseen seurantaan. Ylipainoisille mittausmenetelmä on epäluotettava, koska ihopoimujen mittaaminen on vaikeaa. Mittaus tehdään erittäin laadukkaalla Harpenden ihopoimumittarilla. 

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä. Kinesioteippausta käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen.

Kinesioteippaus on sensorinen eli aistimukseen ja tuntoon perustuva hoitomenetelmä, jossa  asiakkaa  iholle kiinnitetään joustavaa teippiä. Teippi vaikuttaa ihon reseptoreihin ja sitä kautta voidaan vaikuttaa muun muassa lihaskalvoihin (faskia) ja lihaksiin.

Faskiakäsittely

Faskioilla eli lihaskalvoilla on tärkeä osuus liikkeen aistimisessa ja koordinaatiossa sekä asennon ylläpitämisessä että lihasten aktivoitumisessa. Lihaskalvojen toiminta voi muuttua mekaanisten syiden kuten nyrjähdysten, traumojen, immobilisaation, ylirasituksen tai toistuvien rasitusten sekä urheilun vuoksi.Faskiakäsittelyllä pyritään vaikuttamaan lihaskalvojen liukumisen normalisoitumiseen, jotta liukuminen olisi vapaata lihaskalvoissa.

Training-palvelut

Tarvitsetko apua kuntoilun aloittamiseen? Tai olet jo kokenut treenaaja,mutta kaipaat vaihtelua treeniisi.Vai oletko kenties urheilija ja haluat saada suorituskykysi uudelle tasolle?Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään kuinka voisin sinua auttaa saavuttamaan tavoitteesi.