Leap of faith - suunnatako uudelle polulle vai jatkaa sillä tutulla raitilla?

Tämän haastavan päätöksen äärelle päädyin toimittuani siihenastisen aikuisikäni rakennusalalla ja työ todella maistui kakkosneloselta.

Suunnan vaihto alkoi kiinnostaa, sillä visio vuosikymmenien työurasta ammatissa, joka ei innostanut oli lähes masentava. Tein rohkean ratkaisun ja lähdin kouluttautumaan aivan toiselle alalla ja valmistuin 2018 Koulutetuksi hierojaksi & urheiluhierojaksi. Ja miten suunnattoman paljon sitä voikaan työstään nauttia! 

Niinhän se sanonta kuuluu: "Do what you love and love what you do". Auttamisen vilpitön ilo on tekijän puolella ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on antoisaa ja mielenkiintoista.

Tekemisen iloa ei tokikaan vähennä se, että asiakkaita kykenee konkreettisesti auttamaan ja yhteistyöllä saadaan aina parhaat tulokset!

Tässäkään ammatissa ei onneksi ole koskaan "valmis" vaan osaamista on mahdollista kaiken aikaa kehittää ja laajentaa,siksi opiskelen jatkuvasti uusia asioita,jotta voisin palvella entistä paremmin - jokainen asiakas on yksilöllinen jolloin sen optimaalisen hoitomuodon valitseminen on olennaista.

Hieronta on merkittävä osa kehonhuoltoa niin aktiiviurheilijoilla siinä missä vaikkapa sitten istumatyötä tekevillä ja sen onkin tarkoitus aina hyvinvointia edistää! Surullista kyllä, olen kuullut, että osa ihmisistä ei uskalla hierontaan tulla siksi, että joko häpeillään omaa vartaloa (kukaan ei ole täydellinen!) tai tilanne koetaan epämukavaksi. Rohkaisenkin jokaista siltä osin - hierontatilanne on aina luottamuksellinen ja hieroja toimii asiakaskohtaamisessa hienotunteisesti ja varmistaa, että hoitotilanne on asiakkaalle aina mahdollisimman miellyttävä.

Jotkut luulevat, että hieronnassa joutuu olemaan tyystin ilkosillaan, mutta tosiasiassa ainoastaan käsiteltävä alue on näkyvillä ja hieronnan laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa kehon tilanne huomioiden.

Hoitotilanteessa voi olla täysin hiljaa tai keskustella halutessaan - tässä ei ole mitään ohjesääntöä tai oletuksia!

Hoidon jälkeen olo voi olla siinä määrin rento, että hetken palautuminen on tarpeen.

Tällöin voikin tuntemuksia käydä läpi ja nauttia lisääntyneestä verenkierrosta! Vettä onkin hyvä nauttia reilusti hoidon jälkeen.

Tervetuloa :)